OM LEADLAB
digital strategi og projektstyring
Vi tror på resultater der kan måles

Det er LeadLabs mission at skabe målbar værdi i digitale projekter gennem uvildig rådgivning og proaktiv styring. Alt for ofte tages dårlige IT beslutninger grundet manglende indsigt eller styringen sejler enten ved leverandøren eller kunden selv.

LeadLab er stiftet for at skabe digital transformering gennem løbende udfordring af vores kunder og en klar holdning til hvad der skaber reel værdi. Så har din virksomhed fokus på vækst og effektivisering gennem digitalisering, kan I med LeadLab få en ekspert til at sikre uvildig rådgivning og succesfulde IT projekter.

Digitale kanaler og platforme udvikler sig hurtigere end de fleste virksomheder kan følge med til, hvorfor det kan være svært at sikre en hellhed og sammenhæng i de digitale marketingkanaler. Så står du med lignende udfordringer giver det god mening at trække på uvildige specialister som LeadLab.

0
ÅRS
ERFARING
0
TILFREDSE
KUNDER
0
AFSLUTTEDE
PROJEKTER
0
SKARPE
KUNDEMØDER
DIGITAL STRATEGI KONSULENT - DIREKTØR
brænder for DIGITAL forretningsudvikling og succesfulde it projekter
kim-medium

KIM HYTTEL NIKOLAJSEN

DIGITAL STRATEGIKONSULENT / DIREKTØR

PASSION

Jeg brænder for at lave forretningsudvikling gennem digitalisering med udgangspunkt i den enkelte virksomheds modenhed, situation og målsætning.

Tempo, kaos og “ukendt land” ser jeg som spændende udfordringer, der passer godt til min resultatorienterede og agile arbejdsform. Jeg foretrækker at være midt i hvor det sker, med mulighed for aktivt deltagelse i beslutningsprocessen.

PROFESSIONEL BACKGROUND

Med 19 års erfaring inden for digital forretningsudvikling har jeg arbejdet aktivt med de fleste Digitale Marketing kanaler og de mest udbredte IT platforme.

For mig er det de forretningsmæssige muligheder, der driver interessen i teknikken, hvilket jeg har brugt aktivt i både salgsledelse og projektstyring.

Som konsulent har jeg arbejdet for offentlige og internationale virksomheder såvel som mellemstore virksomheder og start-ups. De fleste opgaver har været relateret til digital understøttelse af Marketing og salg, men jeg har også international erfaring med styring af projekter inden for økonomi- og produktionsstyring baseret på eksempelvis SAP og Navision.

Uddannelsesmæssigt har jeg en kommerciel baggrund kombineret med løbende kurser og uddannelser inden for relevante IT sprog og værktøjer.

LeadLabs EKSPERTPANEL
når kun de bedste eksperter er godt nok!

LeadLab er med i Atana netværket med andre virksomheder, der er specialister inden for hver deres område indenfor IT-Drift, Softwareudvikling, Webudvikling, Mobil Apps og Online Marketing. Det bruger vi aktivt i vores kunders projekter til at sikre opdateret specialist viden og ekstra ressourcer når der er behov for det.

Her ses de profiler vores kunder har størst chance for at møde.

thomas
THOMAS THESBJERG

Ekspert inden for Microsoft .NET Software udvikling, Mobil Apps, Systemintegration og automatiseret databehandling.

mads
MADS JÆGERSDORF

Online marketings ekspert med speciale inden for Adwords, søgemaskineoptimering, Webanalyse og e-handel.

kasper
KASPER SKOV-NIELSEN

Website og portal ekspert med særlig fokus på open source, Drupal CMS, responsive web og online produktkataloger.