Ydelser
Som uvildig rådgiver hjælper vi virksomheder til succes med digitale projekter...
Hvad er dit behov?
Få et overblik over hvordan vi kan hjælpe dig til succes

DIGITAL TRANS-FORMERING?

Bliv udfordret og inspireret til at udnytte jeres fulde potentiale!

OPSTART AF IT PROJEKT?

Få kickstartet projektet med specifik hjælp eller fuld projektstyring!

SIKKER PROJEKTSTYRING?

Tag selv et ansvar og hyr en professionel og dedikeret projektleder!

MANGLENDE OVERBLIK?

Få brugervenligt værktøj og se bag om dine nøgletal!

Ydelseskatalog
De enkelte leverancer tilpasses med udgangspunkt i nedenstående ydelsekatalog
360 GRADERS KANALANALYSE

Få en seriøs og objektiv gennemgang af jeres digitale marketingkanaler med benchmark mod tilsvarende virksomheder. Anbefalinger til optimering og vurderet potentiale.

DIGITAL STRATEGI
Opnå bedre resultater med en skarp digital strategi på tværs af forretningsenheder og delstrategier for de digitale marketingkanaler som Web, e-handel, Mobil, Sociale medier, E-mail, Annoncering og CRM.

BEHOV OG KRAVSPECIFIKATION

Få den bedste løsning med en gennemprøvet proces for behovsafdækning og kravspecifikation. En der kan stille de kritiske spørgsmål og få mere sammenlignelige tilbud fra løsningsleverandører.

LEVERANDØR OG PLATFORMSVALG

Få en rutineret rådgiver som “jeres mand” til forhandling og afdækning af leverandørers kvalifikationer, tilbud og løsningsoplæg. Med opdateret viden om de mest udbredte digitale værktøjer til marketing og salg, hjælper vi med at vælge den helt rigtige IT platform.

IT PROJEKTSTYRING

Få en professionel og dedikeret projektleder til styring af jeres digitale projekter, så I kan holde fokus på driften. Vi håndterer både leverandører og de øvrige interessenter i projektet og arbejder typisk efter en Agil projektmodel med stram styring af økonomi og sikring af fremdrift.

DASHBOARD OG KPI RAPPORTERING

Få overblik over kundernes adfærd på tværs af marketingskanaler med marketing Dashboards, der nemt tilpasses og viser datagrundlaget. Mål resultatskabelsen med KPI rapportering mod succeskriterier og synliggør Return on Investment (ROI).